Halloween 2022 Kolhorn 28 BorderMaker

Halloweenspooktocht Haunted Forest Kolhorn.

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Kolhorn Vooruit voor het negende jaar een spannende Halloweentocht in en om het Kolhornerbos, zij zijn erachter gekomen dat onder de oppervlakte van het vredige dorpje Kolhorn een strijd gaande is tussen de duivels en demonen, waarvan de Kolhorners geen idee hebben!

Zij hebben vele figuranten die het wederom een geweldige uitdaging vinden om deze karakters tot leven te brengen in deze tocht en het resultaat zullen jullie ervaren als je deze tocht durft te lopen.

De organisatie is bezig om deze avond wéér spectaculairder te maken dan de voorgaande edities. Deze tocht staat al sinds het eerste jaar bekend om zijn geweldige licht- en geluidseffecten die in de verre omgeving de mensen al de rillingen over het lijf bezorgen, dat zal dit jaar niet minder zijn.

Halloween 2022 Kolhorn 48 BorderMaker

Beleving optimaal

Deze tocht is een echte Halloweentocht en is toegankelijk voor jong en oud. Kinderen t/m groep 8 mogen alléén onder begeleiding en de verantwoordelijkheid van volwassenen.

Vanaf welke leeftijd? Dit is een vraag die ieder jaar weer terug komt. Dit is voor de organisatie niet te bepalen. U kent uw kind(eren) zelf het best om te bepalen of zij dit juist leuk vinden of toch nog te spannend vinden.

De tocht start vanaf 19:15 uur als de schemering invalt. Er wordt gestart in groepen met een tijdsindeling. “Zo is de beleving van de tocht optimaal”, verwacht de organisatie.

Ook werken zij met tijdvakken: 19:15/20:00, 20:00/21:00, 21:00/22:00, 22;00/23;00 uur en adviseren tijdig aan te melden aangezien er altijd veel animo is en VOL = VOL!

Aanmelden

Aanmelding is mogelijk uiterlijk tot en met dinsdag 24 oktober 20.00 uur, mits er nog ruimte is in het gewenste tijdvak, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierbij Naam contactpersoon, 06 nummer, aantal volwassenen en aantal kinderen en indien gewenst voorkeur tijdvak b.v. 19.15/20.00 - 20.00/21.00 - 21.00/22.00 – 22.00/23.00 uur.

Tickets

Prijs is € 5,00 per persoon

De start is bij het clubhuis op de IJsbaan, ’t Klorner Hoekie, Meekrapstraat 40 te Kolhorn. 

Bij de aanmelding ontvangt de contactpersoon een betaalverzoek middels een tikkie voor de bestelde kaarten en na ontvangst betaling is de aanmelding definitief. U ontvangt in de week vooraf aan de 28ste een mail met bevestiging van groepsnummer en starttijd, dus houdt uw mailbox in de gaten en controleer eventueel de spam box mocht u niets ontvangen.

Houdt de facebook pagina Halloween Kolhorn in de gaten voor de laatste nieuwtjes.