IMG 6348 640x480aaaa-BorderMaker

In een vorig bericht hebben wij een tipje van de sluier opgelicht omtrent de activiteiten van de waterfeesten.

Deze informatie geven wij sporadisch vrij. Dit jaar konden wij er echter niet omheen omdat wij uw hulp hebben gevraagd om surfplanken in te zamelen. In voorgaande bericht zijn wij helaas wat onvolledig geweest. Naast een pilot voor windsurfen willen wij ook kijken of er vraag is naar golfsurfen. Wij zijn nu in gesprek met een golfslagbad van wie wij de naam niet kunnen noemen. We kijken daarbij naar de mogelijkheid om hun installatie te gebruiken in de voorsloot. Tot nu toe verlopen de gesprekken gesmeerd en ziet het er naar uit dat wij doorgang kunnen vinden.

Wij raden alle bewoners van de dorpsstraat dan ook ten zeerste aan bootjes of andere voorwerpen uit de voorsloot te halen. Er bestaat een kans dat voorwerpen stukslaan tegen de beschoeiing. Het apparaat die de golven veroorzaakt heeft een grote stuwkracht en zal het water in en uit de sloot pompen. Hierdoor zal steeds een stukje van de bodem van de sloot te zien zijn. Mocht het zo zijn dat u ooit een keer een fiets hebt verloren aan de voorsloot ter hoogte van de speeltuin is het raadzaam om op zondag 8 juni klokslag 12 uur aanwezig te zijn. Wellicht worden u en uw oude voorwerpen herenigt. Voor ieder ander is het ook raadzaam rond die tijd aanwezig te zijn want het evenement belooft dolle pret en veel gezelligheid. De inschrijving start dit jaar wederom om 12 uur.

Tot zondag!

Let op!!

Vanwege nieuwe regelgeving en verplichtingen waar wij aan moeten voldoen als bestuur, is er besloten om de brug die wij altijd neerleggen tussen de speeltuin en de Dorpsstraat er dit jaar niet zal liggen.

Bij de ingang van de speeltuin zullen wij bandjes uitdelen aan personen boven de 18 jaar, zodat het voor ons overzichtelijk is dat er alleen alcohol genuttigd wordt door personen die dit wettelijk gezien mogen. Door het hanteren van één in- en uitgang is dit voor ons makkelijker te overzien en te controleren. Wij hopen op jullie begrip en medewerking.