DSCN9602 640x480

“Crashhh!”, nieuw locatietheater van toneelgroep Contact.

Toneelgroep Contact brengt haar voorstellingen bij voorkeur op locatie. De afgelopen jaren werd al op zeer verschillende en bijzondere plekken gespeeld. Van de sfeerboerderij van Jan Cees Lont of golfbaan ’t Regthuys, tot een donkere paardenstal in Lutjewinkel, waar zich vorig jaar nog de duistere, mysterieuze thriller Wroet afspeelde.

Dit jaar neemt Contact de toeschouwer mee op een absurde reis in de kleurrijke en soms vervreemdende omgeving van het kunstenaarsatelier van Jan Mors, in Oude Niedorp. Tussen hoog opgetaste schilderijen en vrolijk prikkelende installaties speelt Contact de voorstelling Crashhh:

Door een Grote Gebeurtenis is Arie is op een plek gekomen die hij niet kent. Hij wordt er omringd door zeven vreemde types die hem de weg niet wijzen. Wel maken ze hem helemaal gek met smerige thee, verwarrende vragen en eigenaardige wijsheden. Deze types lijken hem beter te kennen dan hem lief is; hoe komt dat?

Ondertussen zit Jenny hopeloos op Arie te wachten, hoe lang is dat vol te houden? Wat zal Arie doen. En wat wíl hij eigenlijk? De tijd schrijdt voort. Straks is het nog te laat. Een stuk met een prettig steekje los. Gordel om? Dan kunnen we vertrekken.

De speeldata zijn: 6 juni (première), 12, 13, 14 en 19, 20, 21 juni. De locatie is: Atelier Jan Mors, Zuiderweg 8 in Oude Niedorp. Kaarten kosten € 14,50 en zijn verkrijgbaar via de website: www.tgcontact.nl, of telefonisch via 06 – 19 823 971 (na 19.00 uur). Aanvang van de voorstellingen is: 20.30 uur. Voorafgaand aan de voorstelling schenkt Contact een gratis kop koffie of thee.

Foto: Ingezonden