IMG 7835 640x480aaaa-BorderMaker

Beste inwoners van Hollands Kroon en iedereen ver daarbuiten, ook in 2014 brengen we weer een spetterend programma, vol met actie en spektakel.

Zaterdagavond 24 mei hebben we de ouderwets gezellige nacht van Winkel. Een 6 man/vrouw sterke band komt de sterren van het dak spelen in de McKili feesttent op het Spaansen terrein. Tussendoor en aansluitend hebben we diverse DJ’s met een prachtige lichtshow en een leuke extra live act. Vanaf 20.00 gaan we los, GRATIS ENTREE, gratis hapjes en veel lol. U kunt hier alle coureurs al zien en spreken, het is altijd supergezellig.

Klassieke MOTOR RACERS op zondag 25 mei 2014 (demo)

Wilt u de sfeer van de sixties en seventies proeven en beleven? Benzine met race olie ruiken? De twee cilinders horen gillen? De vier cilinders horen brullen? De zijspannen horen janken? Het kan allemaal in Winkel op 25 mei aanstaande.

Op zondag is het circuit open vanaf 10 uur en tot +/- 18.00 uur hebben we een boordevol programma.. Voor 2014 hebben we het Nederlands Supermototeam gecontracteerd, ze gaan voor ons 2 volledige manches verzorgen + een spectaculaire training. Ook Koopman Racing komt met zijn spectaculaire BMW’s en ook de prachtige race/rally truck van Leon de Wit is te bewonderen.

Ook voor de kinderen hebben we groots uitgepakt! De RACE KIDS komen….alle kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen proefracen ONDER begeleiding. Wij hebben echte racemotoren voor ze, beschermende kleding en helmen zodat ze als een volleerd coureur kunnen proeven van onze prachtige sport. Bij de FIXET wordt een speciale baan uitgezet zodat de kinderen echt kunnen racen.

Toegangsprijs op zondag maar 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Kijk op onze website voor het laatste nieuws: http://classicracewinkel.nl, volg en like ons op facebook……

Informatie? Vragen? Bel Henk Bierman 06-50224468 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.