IMG 0435 640x480-BorderMaker

Al tijdens de bouw van De Roode Eenhoorn hebben de leden van de band “Live On Stage”, voorheen “Dow Jones”, een optreden aangeboden ten behoeve van De Roode Eenhoorn.

Dit optreden zal plaatsvinden op zaterdag 10 mei a.s. in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp. Aanvang 21.00 uur. De entreegelden van deze avond zijn bestemd voor Stichting De Roode Eenhooorn. We willen daar graag een aanvulling op ons meubilair binnen en op het terras voor kopen. We hopen dus dat er op 10 mei 2014 veel mensen naar de muziek van “Live On Stage” komen luisteren. Kom gezellig met vrienden en kennissen naar een gezellige, muzikale avond voor wooninitiatief De Roode Eenhoorn.

“Live On Stage” is een enerverende band met een uitgebreid repertoire. De negen ervaren muzikanten zijn afkomstig uit Noord-Holland en delen allemaal een grote passie voor muziek. Om enkele namen te noemen: Jan Peetoom uit Nieuwe Niedorp speelt trombone en Ruud Heemsbergen trompet. Verder is er zang van Monique Vader samen met Madelon Kooij die ook op saxofoon speelt. Live On Stage onderscheidt zich van andere bands door de spetterende blazerssectie, daarnaast zorgt de ritmesectie voor een stevige basis, waardoor de kwaliteiten van de zangeres en zanger volledig tot hun recht komen.

Kaarten voor het concert zijn, in de voorverkoop, verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Julius, Dorpsstraat 103-105 in Nieuwe Niedorp of op 10 mei aan de zaal in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp. De kaarten kosten per stuk: € 10,00 euro (in de voorverkoop) € 12,50 euro (aan de zaal) Aanvang: 21.00 uur.