IMG 6576 640x480-BorderMaker

Het is weer achter de rug… de jaarlijkse uitvoering van jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes uit Winkel.

Alles is weer opgeruimd. We kijken terug op twee geslaagde voorstellingen met elk een volle zaal publiek. 26 notenkrakertjes stonden te stralen als echte sterren op het podium! Allemaal blije gezichten, daar doe je het voor!

Na de voorstelling werd onze voorzitter Ton Zuurbier met een “Lang zal hij leven” toegezongen. Hij is namelijk al 25 jaar voorzitter van de vereniging. Ton van harte gefeliciteerd! Zondag zongen we het “Lang zal ze leven” voor Madelief Wijn, het was namelijk haar verjaardag.

Wij willen al onze vrijwilligers en sponsors bedanken, want zonder hen is het niet mogelijk zo’n productie neer te zetten.

Alle foto’s zijn terug te vinden op onze facebook-pagina http://www.facebook.com/notenkrakertjes Wij zijn druk bezig met de complete historie Notenkrakertjes online te zetten, dus heeft u nog foto’s, programmaboekjes of posters uit het verleden? Stuur een mailtje naar Paul Beers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons nieuwe seizoen start begin oktober weer. Het zal een feestjaar worden, want we bestaan volgend jaar namelijk 30 jaar!!!

Ben je tussen de 8 en de 18 jaar oud en lijkt het je leuk om ook mee te spelen? Bel voor meer informatie met Dora Zuurbier: 0226-411776