Vikingtour 640x480

Op Noordkop Radio is aanstaande zondag, 6 april, de Vikingtour live van start tot finish te volgen.

Traditioneel belooft dit radioverslag van de zware wielerklassieker over Wieringen bijzonder spectaculair te worden. Ook dit jaar volgen twee verslaggevers van Noordkop Radio achterop de motor de renners van dichtbij in de koers.

De vier uur durende live-uitzending van de Vikingtour begint zondag om 12.00 uur op Noordkop Radio. Na een uitgebreide voorbeschouwing is de wedstrijd vanaf 13.00 uur van start tot finish live op de radio te beluisteren. Ook dit jaar zitten verslaggevers Koos Venema en Maurice IJlstra achterop de motoren van Gerard Numeijer en Cees Mol voor de laatste nieuwtjes en de ontwikkelingen vanuit de koers.

Beelden van de Vikingtour zullen te zien zijn vanaf dinsdag 15 april in de tv uitzendingen van Noordkop Televisie dagelijks om 14.00 en 19.00 uur op Ziggo kanaal 43.

Noordkop Radio is te ontvangen via de 106.6 FM, 89.0 MHz op de kabel en het digitale radio kanaal 783 van Ziggo. De Vikingtour is ook te beluisteren via de website van de RTV Noordkop, www.rtvnoordkop.nl.

Wie de uitzending heeft gemist, kan op deze site achteraf alles nog eens beluisteren via 'Noordkop Gemist?' én voor een verslag in woord en beeld via tvgemist.rtvnoordkop.nl.

Foto: RTV Noordkop