DSC 7468-groepsfoto 640x480

De spelers van KNA’27 zijn er helemaal klaar voor. Het decor staat klaar en de spelers voelen de (gezonde) spanning van de naderende voorstellingen.

Vrijdag 28 maart is de eerste voorstelling al te zien in Dorpshuis Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. (28 maart 20.00 uur, 30 maart 14.00 uur en 4 & 5 april 20.00 uur) Iedereen heeft er weer zin in en hoopt natuurlijk weer op net zo’n succes als vorig jaar, toen tijdens de uitvoeringen er zelfs snel stoelen bijgezet moesten worden voor het enthousiaste publiek. Dit jaar heeft KNA’27 gekozen voor een geweldige klucht met de door de groep zelf bedachte titel: Thuis is waar je kleren hangen.

Wat gebeurt er als een majoor de souterrain van zijn ex-vrouw verhuurd aan twee huurders tegelijk, om zo uit financiële problemen te komen? Nou dan krijg je behoorlijke veel chaos! Majoor Alan verhuurd het souterrain aan Jill, een rijke vrouw die de hele week in Brussel aan het werk is, en aan Philip, een advocaat, die de etage door de week gebruikt. Hij verwisselt heel simpel hun spulletjes aan het begin en einde van iedere week. Alles lijkt op rolletjes te lopen tot dat Jill een week vrij af krijgt van haar werk. De ex vrouw van Alan en haar nieuwe partner staan ook ineens op de stoep en als ook zij de etage willen verhuren is de chaos compleet. Alan zijn vindingrijkheid wordt zwaar op de proef gesteld.

Dit belooft weer een hilarische klucht te worden met veel verwarringen, onverwachte confrontaties en hectische misverstanden! Kaartjes kosten € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Bij de voorverkoopadressen en via de website www.kna1927.nl volwassen € 8,- en kinderen € 5,-.