DSC 7468-groepsfoto 640x480

Vorig seizoen zette toneelvereniging KNA’27 de hilarische klucht “Of je worst lust…!” op de planken!

We hebben genoten van het toneelspelen, maar ook van de grote opkomst van het enthousiaste publiek . Dit jaar hopen we weer op zo’n succes en daarvoor zijn we al met veel plezier begonnen met de repetities voor de nieuwe voorstellingen “Thuis is waar je kleren hangen” van 28 & 30 maart en 4 & 5 april. KNA’27 heeft dit jaar gekozen voor de vertaling van de Engelse klucht “Home is where your clothes are”, geschreven door Anthony Marriott en Bob Grant en vertaald door John Customs. Wat gebeurd er als een majoor de souterrain van zijn ex-vrouw verhuurd aan twee huurders tegelijk, om zo uit financiële problemen te komen? Nou dan krijg je behoorlijke veel chaos! Majoor Alan verhuurd het souterrain aan Jill, een rijke vrouw die de hele week in Brussel aan het werk is, en aan Philip, een advocaat, die de etage door de week gebruikt. Hij verwisselt heel simpel hun spulletjes aan het begin en einde van iedere week. Alles lijkt op rolletjes te lopen tot dat Jill een week vrij af krijgt van haar werk. De ex vrouw van Alan en haar nieuwe partner staan ook ineens op de stoep en als ook zij de etage willen verhuren is de chaos compleet. Alan zijn vindingrijkheid wordt zwaar op de proef gesteld.

Dit belooft weer een hilarische klucht te worden met veel verwarringen, onverwachte confrontaties en hectische misverstanden!

Mocht u niks willen missen of gewoon nieuwsgierig zijn, dan kunt u via onze Facebook pagina: Toneelvereniging Kunst na Arbeid’27 op de hoogste blijven. Op onze website http:\\www.kna1927.nl kunt u alles vinden over onze vereniging. Ook kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om u aan te melden als vriend van KNA '27, u krijgt dan twee keer per jaar een email van ons.