1618403 577364635690587 1973652655 n

Het WJN Walhalla presenteert:

INCHCLUSIVE

In navolging van onder andere Basterd & Suiker en Bootsmen trekken de nieuwe talenten van WJN Walhalla van Winkel met een caravan door de Noordkop. Ze zijn beland op het fijnste plekje van Schagen. Hier gaan ze doen waar zij goed in zijn; jou een Inchclusive goede avond laten beleven. Voor deze vrijdag hebben we zeven talenten voor jou geïmporteerd vanuit Winkel en Niedorp.

Scumbag T

Deze scumbag opent de avond. Hij gaat je billen laten schudden op zijn zomerse & latin house. Los op die vibe. 

Mathijs DeFouw

Ons jongste en grootste talent. Doet er alles aan om zichzelf te kunnen laten horen. Hij is dagelijks in zijn studio te vinden om zijn sets voor te bereiden en zijn eigen geluid te creëren. Hij gaat in Inch doen waar hij goed in is; tech house draaien.

Luca Vincenzo & WesssL

Voor de echte deephouse en techno liefhebber. Deze heren nemen je mee de diepte in. Ze zetten speciaal voor jou hun Inchclusiefste set neer. 

JELLEV

Het kortste bezig van allemaal, maar daarom niet minder goed. Vanavond gaat hij zijn debuut maken in Schagen. Hij gaat je verwennen met de beste en hardste house.

Manny Moore

Met deze twee jongens sluiten we de avond af. Ze waren met NYE al te vinden in de Kdanz en zijn van plan om speciaal voor jou de dansvloer te gaan verbouwen.

Plaats: KDANZ Schagen

Tijd: 22.00 uur - 03.00 uur

Datum: 31 januari 2014