Screenshot 2018 10 22 at 11.32.39

Vanuit onze regio gaat er jaarlijks een groepje liefhebbers op pad, om al puzzelend door Nederland te rijden.

De jaarlijkse D.O.P.-rit (Door Onze Provincies) start elk jaar ergens anders in Nederland en heeft ook elk jaar een ander adres om te overnachten en ook het eindpunt blijft tot het einde een verrassing.

Dit jaar werden er ook weer enkele honderden kilometers gemaakt en kwamen de mooiste stukjes van Nederland voorbij. Onderweg werd natuurlijk af en toe even de tijd genomen om te pauzeren. Het was wederom een geweldig weekend.

De organisatie was tien jaar in handen van Wim en Trudie uit Heiloo, die meer dan een half jaar nodig hadden om alles voor te bereiden. Aan deze traditie is dit jaar een einde gekomen, want Wim en Trudie stoppen met het organiseren van het geweldige evenement.

Voor de deelnemers uit onze regio zal er een alternatief voor dit gezellige weekend moeten worden gezocht, hoewel men toch nog stiekem hoopt op een eventuele doorstart met een andere organisatie.

Er gingen dit keer nog wat prijzen mee naar onze regio. Petra en Daniƫlle wonnen de eerste prijs in de Toerklasse en Ada en Jan de derde prijs in de Sportklasse.