Pagina 54 55 BorderMaker

Zaterdag 1 september eerst De PRUTRACE. Inschrijving vanaf 18.00 uur start 19.00 uur.

Rond 21.30 uur Proud to be Dutch met Jacco Silver, René Verkerk en .... Meezingen via de heuze meezingschermen, meefeesten en de boel op z’n kop zetten! Dat is het motto van deze show. Alles mag en alles kan.

Zondag 2 september open 16:00 uur Rondje Doe Maar, Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia zijn zij in hun element. Hierbij mag natuurlijk hun landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red .

En met Lindo Duvall, die al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio is. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd als hij aan twee schoolvrienden vraagt of hij op een feestje 'ook eens een plaatje mag draaien'. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij tegenwoordig op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij al te horen bij onder andere Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica. Maken we de 2de dag af.

Maandag 3 september vanaf 15.00 uur De lange tafel met niemand minder dan Paul Vlaar