IMG 7501aa BorderMaker

Van vrijdag 10 augustus tot en met maandag 13 augustus staat de Winkeler Kermis weer op het programma.

Naast o.a. de Zweefmolen, de schiettent en de botsauto’s op het kermisterrein zijn er ook weer volop activiteiten bij Café Beentjes aan de Dorpsstraat in Winkel.

Op vrijdag zal de band Welldone het spits afbijten om 16.00 uur in het voorcafé, om 21.00 uur gaat ook de muziek in de achterzaal van start met DJ Jos.

Op zaterdag zal er worden gestreden tijdens het vlotbruggen in het voorcafé, de wedstrijden gaan om 13.30 uur van start. Rond de klok van 20.00 uur zal de band It’s-Well het podium betreden en er een gezellig feestje van maken. Om 21.00 uur gaat DJ Jos in de achterzaal van start.

kermis Winkel BorderMaker

Op zondag zijn de eerste vroege vogels alweer om 9.00 uur aanwezig voor het Katkuppelen. Op zondagmiddag worden de finalewedstrijden van de zestallencompetitie gespeeld in Park de Meet, vervolgens gaat het feest weer verder bij Café Beentjes, waar It’s-Done om 17.00 uur weer van zich zal laten horen en DJ Skip vanaf 20.00 uur de sfeer tot grote hoogte gaat brengen.

Voor de echte doorzetters is er ook nog de maandag, als iedereen om 09.00 uur weer wordt verwacht voor de laatste festiviteiten.