feestmauritsbar 106 640x480 BorderMaker

Het maakt niet uit waar je de laatste tijd komt, overal wordt er over gesproken. Het tankstation, het Winkelcentrum, de sportvelden en op feestjes, het zijn allemaal plekken waar het een gespreksonderwerp is. Het allerlaatste optreden van The Raspers in Dorpshuis Prins Maurits op zaterdag 31 maart a.s. .

feestmauritsbar 173 640x480 BorderMaker

De eerste vraag in de gesprekken is altijd "Ga je ook nog heen?". En dat wordt veelvuldig met een "Ja" beantwoord. Heb je nog geen kaarten, zorg dan dat je deze krijgt, want achteraf krijg je zeker spijt als je deze nu al legendarische avond gaat missen.

feestmauritsbar 175 640x480 BorderMaker

Naast The Raspers zal DJ Claes de muziek tussendoor verzorgen. De huis DJ uit het verleden, Ronald Kuiper mag natuurlijk niet ontbreken op dit feestje. De vraag is niet of het dak er af zal gaan, maar hoe laat, want als Ronald éénmaal op gang komt met het draaien van die legendarische muziek uit de top tijd van de bar, dan gaat iedereen helemaal los.

Ga dus vooraf goed in training, want dit gaat een zware avond en nacht worden, om niet meer te vergeten.

Heb je nog geen kaarten?

Zorg dat je ze nog snel gaat bestellen, of afhalen, want het aantal bezoekers gaat op weg naar het aantal van 400!!!!

Kaarten in de voorverkoop zijn 10 euro per stuk en voor kaarten aan de deur betaalt men 15 euro per stuk.

Voorverkoopadressen zijn :Tabakspeciaalzaak Niedorp, Sportcafé Niedorphal, Café Beentjes en Dorpshuis Prins Maurits, maar let op! Op = Op

Online zijn de kaarten ook te bestellen voor dit geweldige optreden.

Bestel je kaarten hier

feestmauritsbar 124 640x480aa BorderMaker

feestmauritsbar 015 BorderMaker