feestmauritsbar 013 640x480 BorderMaker

Vanuit alle hoeken komen er geluiden van mensen, dat ze zeker bij het allerlaatste optreden van The Raspers in Dorpshuis Prins Maurits aanwezig zullen zijn. Oude tijden gaan nog één keer herleven met deze topband. Veel "oud bezoekers van de bar" denken terug aan 2010 toen de legendarische eerste reünie werd gehouden van de Mauritsbar. Het was een topavond, die een record aantal bezoekers trok. Toen stonden de mannen van The Raspers ook op het podium en gaven een geweldig optreden.

Om een beetje in de stemming komen, zullen er de komende weken foto's voorbij komen op deze Nieuwspagina van die legendarische avond in 2010.

Kaarten in de voorverkoop zijn 10 euro per stuk en voor kaarten aan de deur betaalt men 15 euro per stuk.

Voorverkoopadressen zijn :Tabakspeciaalzaak Niedorp, Sportcafé Niedorphal, Café Beentjes en Dorpshuis Prins Maurits, maar let op! Op = Op

Online zijn de kaarten ook te bestellen voor dit geweldige optreden.

Bestel je kaarten nu al hier

feestmauritsbar 124 640x480aa BorderMaker

The Raspers kwamen ooit voor de eerste keer in de Mauritsbar bij de toenmalige eigenaar Ted Beers, om een optreden te verzorgen, want ze hadden weinig klussen in die tijd.

Voor een paar honderd Euro traden ze toen op. Jaren later werd de band steeds populairder en daarmee ook steeds duurder en dus niet meer te betalen voor de evenementen in de Mauritsbar te Nieuwe Niedorp.

De bar stond bekend om zijn avonden, waar heel veel live-muziek was te beluisteren.

The Raspers komen op 31 maart a.s. voor de allerlaatste keer naar Nieuwe Niedorp. Omdat er een grote toeloop wordt verwacht, zal de band dit keer niet in de Mauritsbar, maar bij de "buurman" Dorpshuis Prins Maurits een optreden verzorgen.

De zaal gaat om 20.00 uur open en de mannen zullen vier sets geweldige muziek gaan verzorgen.

De entree is slechts € 10,= p.p.

feestmauritsbar 015 BorderMaker