IMG 9846 BorderMaker

De Notenkrakertjes spelen: Help, we zijn het bruidspaar kwijt!

Het afgelopen halfjaar heeft onze enthousiaste groep van 30 notenkrakertjes wekelijks geoefend om de musical “Help, we zijn het bruidspaar kwijt!” op de planken te zetten. Onder leiding van Marian Wijnker (Regie) en Paul Beers (Muziek) zijn nu alle teksten uit het hoofd geleerd en de keeltjes gesmeerd.

Na maanden van voorbereiding is het is immers bijna zover, want op 17 maart om 20.00 uur en op zondag 18 maart 14.00 uur kunnen we met zijn allen genieten van de uitvoering. De musical “Help, we zijn het bruidspaar kwijt!” is een komische eigentijdse musical met spetterende liedjes!

Paniek! 'We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!’. Met deze uitroep gooien weddingplanners Wendy en Wanda het bruiloftsfeest op het Heibelplein totaal op z’n kop.

De dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar. Direct laait een oude ruzie tussen de familie Bokkepoot en de familie Bol weer op. Al snel vliegen de taarten iedereen letterlijk om de oren. Burgemeester Kift staat met de handen in het haar.

De rust in haar vredige stadje Heibel aan de Vecht lijkt opeens ver te zoeken! Boeven Slim en Sloom maken handig gebruik van de situatie en stelen alles wat los en vast zit. Ondertussen is Beb Klep op zoek naar haar ontsnapte katten, lukt het fotograaf Kees van de Hakopdetak om echt iedere foto te laten mislukken, arriveert schaapherder Marnie Heus met haar kudde en is pianist Wibi Surrogaati niet zijn gehoor, maar wel zichzelf kwijt. De chaos is compleet!

Maar dan bezorgt Nel van Post&Nel een urgent pakketje. De inhoud van dit pakketje zorgt voor een onverwachte wending die niemand had kunnen voorzien. Lukt het weddingplanners Wendy en Wanda om er toch een geslaagd feest van te maken? Help, we zijn het bruidspaar kwijt! is een feelgoodmusical die gaat over respect, het omgaan met meningsverschillen en oog hebben voor elkaar.

De musical zit boordevol humor, grappige en stoere personages, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie.

Er zijn geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

De entree bedraagt 8 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro.

Wij raden u aan om kaarten te reserveren via 0226-411776 of 0226-413046 als u zeker wilt zijn van een plaatsje in de zaal.

Het beloven weer twee spannende, maar vooral leuke, dagen te worden.

Zien we u ook op 17 of 18 maart in de zaal bij café Beentjes in Winkel?

Tot dan!