IMG 1162aa BorderMaker

Kloosterclub Niedorp laat weer van zich horen....

Een ieder die van ons heeft gehoord of één van onze activiteiten heeft bezocht zal zich afvragen:

Hoe staat het ervoor met de Kloosterclub Niedorp?

We hebben in 2016 voor het eerst van ons laten horen. Een groep dames die zich heeft verenigt met als doel: Begroeten en ontmoeten en dan met name in onze kloosterkerk. Het uur van Jaantje, gevolgd door Grenzenloos en als topper het winterdiner, 3 successen met een mooie opbrengst voor onze club.

Uiteraard willen we deze opbrengst goed besteden en ondertussen hebben we dit gedaan. We zijn benaderd door het parochiebestuur met de vraag of we een stukje onderhoud van de kerk voor onze rekening wilden nemen. En zo heeft u vast kunnen zien dat de afgelopen weken de entreedeuren van de kerk van een nieuwe frisse laag verf zijn voorzien. Het resultaat is prachtig en de deuren kunnen weer een lange tijd mee. Verder is ons ter ore gekomen, en ook door onze leden opgemerkt dat er op het kerkhof aan de Ooievaarsweg een zitplek ontbrak. Een prachtig handgemaakte bank waar menig mens tot rust, bezinning en herinnering kan komen is op het kerkhof geplaatst. We hebben gezien en gehoord dat er van de bank al door menig persoon is gebruikgemaakt.

Tot slot hebben we afgelopen jaar de leden van twee koren in het zonnetje gezet. Onlangs hebben we koorleden van St. Cecilia mogen feliciteren met het 70-jarig jubileum van het koor. En eerder in het jaar hebben de leden van timeless afscheid genomen van hun koor. Wij hebben alle leden een heerlijke fles Kloosterclub Niedorp wijn geschonken.

Een mooi resultaat, projecten waar wij als Kloosterclub met veel plezier aan hebben bijgedragen. Om het hier niet bij te laten heeft de kloosterclub voor de toekomst ideen waar wij hopen een bijdrage aan te kunnen leveren. Het eerst volgende idee is bij het parochiebestuur in de week gelegd, en we hopen binnenkort deze ideen met de voorzitter van het kerkhof, Wim Klaver te kunnen delen.

"Met wie vier jij kerst?"

15 december 2017 in de Kloosterkerk

mmv Grenzenloos

De donkere dagen staan voor de mooie als nieuw zijnde kerkdeur, nog even en de kerk zal in de kerstsfeer raken. Om een bijdrage aan deze sfeer te leveren hebben we op 15 december 2017 onze volgende activiteit gepland in de Kloosterkerk. Een avond waarbij u door de gastvrouw meegenomen wordt in de voorbereidingen rondom het kerstdiner. Want hoe viert u eigenlijk kerst? Aan het hakblok wordt door de gastvrouw het kerstdiner voorbereidt, waarbij het koor Grenzenloos toepasselijke liedjes zingt.

Onder het genot van meerdere hapjes stellen we onszelf de vraag: Met wie vier jij kerst?

Bij de Kloosterclub dames is voor aanvang koffie, thee en cake verkrijgbaar. Tijdens en na is er gelegenheid voor een drankje en een praatje.

Kaarten zijn vanaf zaterdag 11 november verkrijgbaar in de voorverkoop bij Klaverkaas. Prijs € 12,50 incl. 4 hapjes. (koffie, thee, cake en drankjes tegen betaling)

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Géén verkoop aan de deur!

Sinterklaas TIP: Geef een kaartje in de schoen of de zak van Sinterklaas!!