IMG 0093aa BorderMaker

Corsomaandag… Corso-‘The Day After’… Corsokater….???

Nee geen kater want wat was het een prachtige dag met nóg prachtiger wagens! Hier kunnen we nog lang over napraten.

Al het moois wat deze dag heeft gevormd is al bijna verdwenen uit het dorp. De vlaggen, hekken en restanten van de wagens maken weer plaats voor het normale straatbeeld. Het bestuur bedankt alle vrijwilligers, groepen, inwoners en iedereen die deze dag weer hebben waargemaakt!

Waardering

Ieder jaar weten de Corsogroepen ons en het publiek weer te verrassen. In creativiteit en professionaliteit… van Kindercorso tot de grote categorie, het was allemaal aanwezig!

De uitgebreide jury- en publieksuitslag kun je lezen op de website.

De best verlichte wagen is geworden: ‘Pirates of the Caribbean’ van de Soepkippen!

De motivatie: “De meeste wagens waren voorzien van verlichting waarvan de grotere wagens er positief uitsprongen. De wagen die er uitsprong met goede en voldoende verlichting aan elke kant was naar ons oordeel de wagen van DE SOEPKIPPEN met PIRATES OF THE CARRIBBEAN. Deze wagen is ook zonder figuranten voor de avondbezoekers het aanzien waard”

Stembriefjes-trekking

De winnaar van de trekking uit de stembriefjes is geworden: Jacco Fijnheer! De waardebon t.w.v. € 45,= komt naar je toe, gefeliciteerd hiermee!

Vlaggen

Net als vorig jaar meenden sommigen dat de vlaggen eerder weggehaald moesten worden. Dit jaar zijn er in de nacht van zondag op maandag alvast drie vlaggen weggehaald bij de rotonde op de Hartweg. Rond 2:00 uur zijn drie jongens gezien die ze weg hebben gehaald. Ze zijn richting Lutjewinkel gefietst. We hebben informatie over de identiteit van deze drie jongens. We verwachten de vlaggen uiterlijk zaterdag aanstaande retour op de Berkenstraat 12 in Winkel. Als hier geen gehoor aan gegeven wordt zullen we aangifte doen bij de politie…

Kindercorso

Wij zitten nog bij te komen van een geweldig weekend en willen jullie bedanken voor de geweldige samenwerking. Wat een kinderen, wat een ouders, wat een bloemen, wat een Kindercorsowagentjes, wat een sfeer! Het was weer een TOP jaar.

Op 4 november hebben we nog een Kindercorso afterparty om 16.00 uur ook deze keer in het zwembad van de Wirg, een uitnodiging volgt nog. En dan weer op naar het Kindercorso 2018, zonder ons, maar met een geweldig nieuw kindercorsoteam bestaand uit Aike, Naomi, Ruud, Esther, Marc en Arie, een topteam!!

Het kindercorsoteam,

Jan, Mart, Tanja, Jordi en Annemarieke

Nummerbordjes en oranje tassen

Zijn in te leveren bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Curvers / kratten

De gebruikte curvers en kratten graag weer zo snel mogelijk -uiterlijk woensdag a.s.- inleveren bij Beers Transport!

Corsofeest

Vergeet niet de feestavond op zaterdag 28 oktober in de achterzaal bij Beentjes. Meer info volgt via Facebook en mail!

Belangrijke datum

Hou er alvast maar rekening mee: 23 september 2018 - BLOEMENCORSO!!!!