IMG 5980 640x480tekra278 BorderMaker

PR op volle toeren!

Het kan niemand ontgaan zijn dat we sinds kort zeer actief zijn op social media: Facebook, Instagram, overal zie je het Bloemencorso langskomen. Naast de borden, autostickers en andere activiteiten wordt nu dus ook deze media ingezet om ons klantenbestand te continueren!

Er is een oproep gedaan om fanatieke Instagrammers, vlogtalenten en digitijgers in te zetten om hieraan actief mee te werken. Als je hierin interesse hebt kun je de informatie natuurlijk terugvinden op Instagram, Facebook en uiteraard op de website. Je kunt ook mailen met Suzan Vermeulen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De nieuwe en creatieve Corso-commercial met een professionele cast en crew was binnen één dag al 3500 keer bekeken! Uiteraard kun je deze ook bekijken op de verschillende social media.

Aanmeldingen

Er zijn 22 aanmeldingen. Hier zitten 2 nieuwe groepen bij, we wensen deze enthousiastelingen veel succes met de voorbereidingen!

Training ongewenst gedrag

Op 7 september om 20:00 uur wordt in de achterzaal van café Beentjes een training ‘ongewenst gedrag’ gegeven door Bas Dirkmaat. De training is bedoeld voor iedereen die als vrijwilliger van het Corso wel eens te maken krijgt met ongewenst gedrag. Er worden tips gegeven hoe hier mee om te gaan. Heb je je nog niet opgegeven en heb je wel interesse? Dan kun je je t/m 3 september nog opgeven bij Anneke Molenaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bloemen uitzoeken

Dit jaar op woensdag 6 september, in de volkstuinen aan de Hartweg. Je bent welkom vanaf 19:00 uur.

KINDERCORSO

Binnen no time was de kindercorsoschuur VOL!!! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Maar we zijn natuurlijk heel blij met zoveel enthousiasme!

Op 6 september gaan we weer bloemen uitzoeken (bij het volkstuinencomplex aan de Hartweg) en dan moeten we de bloemenbestelling doen. Dan moeten we natuurlijk weten wat je gaat maken en hoeveel bloemen we dus kunnen bestellen. Je mag je bouwtekening ook mailen, voorzien van kleur en m2.

Donderdagavond 21 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle Kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig!?! Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!!

Bouw klein en overzichtelijk! Zo is het te overzien voor de kinderen en pas dan worden het echt KINDERcorsowagentjes. Uiteraard is onze insteek nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans, 06-55980772. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!

 

Vrijdag   1-sep   Deadline teksten programmaboekje
Woensdag   6-sep   Bloemen uitzoeken
Vrijdag   8-sep   Wagens controleren en indelen in groepen
Woensdag   20-sep   Voorverkoop programmaboekjes
Donderdag   21-sep   Bloemen uitdelen
Vrijdag   22-sep   Rondgang jury en uitdelen boekjes aan groepen
Zondag   24-sep   Corso!!!
Zaterdag   28-okt   Slotavond
Maandag   30-okt   Najaarsvergadering