IMG 20170523 WA0001bbb BorderMaker

Het Bloemencorso in Winkel timmert al jaren flink aan de weg.

Regelmatig weet de organisatie van het evenement met iets nieuws te komen. Nu is het ook weer zover, dat er iets speciaals gaat gebeuren.

Het begon ooit met corso-ijs en Corso-parfum, daarna volgde de Corsowijn, die samen met McKili Catering met groot succes aan de man / vrouw wordt gebracht.

Nu is het dan tijd voor weer iets nieuws namelijk Corsokaas, samen met Klaver Kaas is het tot dit idee gekomen. De basis is een Goudse 50+ kaas.

IMG 20170523 WA0001aaaaa BorderMaker

Tijdens de Kieledag, die op zaterdag 3 juni a.s. van 10.00 uur tot 15.00 uur zal worden gehouden aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp is de kaas en de wijn te verkrijgen in de stand van het Bloemencorso in Winkel.

Wil je in het bezit komen van een overheerlijke kaas of een fles wijn, zorg dan dat je op tijd langs de stand komt, want op is op!

Met de aankopen steun je het Bloemencorso in Winkel, van het geld kunnen dan weer extra dingen worden gedaan ten bate van het evenement.

Naast de wijn en de kaas zijn de nieuwe strooifolders natuurlijk ook te vinden in de stand. Maar er kan ook gewoon een praatje worden gemaakt met de bestuursleden.