IMG 0420 BorderMaker

Maandagavond werd de voorjaarsvergadering van het Bloemencorso in Winkel gehouden in de achterzaal van Beentjes.

Op deze avond die door ruim zestig mensen werd bezocht, kwamen een groot aantal belangrijke punten aan de orde. Binnenkort zullen wij uitgebreid vertellen over de genomen besluiten, maar eerst staan wij stil bij het afscheid van voorzitter Gea Breebaart.

Na bijna 13 jaar heeft ze het stokje overgegeven aan het nieuwe bestuurslid Jaqueline Brander. Jaqueline heeft jaren corso-ervaring opgedaan bij Corsogroep 't Gasstel en heeft enorme zin in deze nieuwe functie binnen het Corso.

De aftredende voorzitter heeft in haar periode in het bestuur o.a. het jubileumjaar (100 jaar) mogen meemaken en door de jaren heen heeft ze heel veel nieuwe "corsomensen" leren kennen.

Namens de groepen nam Robert WIjn het woord en bedankte haar voor de vele jaren. Natuurlijk hoorde daar een cadeau bij, ze kreeg deze in de vorm van een aantal strippenkaarten, deze geven recht op het halen van een kop koffie met iets lekkers bij alle Corsogroepen in de bouwschuren. Gea is ook bekend geworden door de Gea-driehoek (voor de bouwers is dit vaktaal), ze kreeg nu een bouwpakket om een eigen Gea-driehoek te bouwen en het benodigde gereedschap om het in elkaar te zetten.

Penningmeester Gerard bedankte Gea namens het bestuur en haalde nog een paar leuke verhalen naar voren en overhandigde haar een prachtige ketting met een dahlia.

De oud-voorzitter gaf op haar beurt een eigen bedankje in de vorm van een kaart aan de groepen.

Daarna volgde een langdurig applaus van de aanwezige mensen.

Ook namens PeWi's Nieuwspagina bedanken wij Gea voor de jarenlange prettige samenwerking!