IMG 3772 BorderMaker

“De Floralia is niet alleen een key-evenement voor de gemeente Hollands Kroon, maar ook voor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Als food&agri bank ondersteunen wij graag dit mooie evenement dat de bloemensector op de kaart zet. En daarom vind ik het geweldig dat wij de Floralia voor de komende drie jaar sponsoren” vertelt Peter Koopman, accountmanager Grootzakelijk bij de Rabobank.

Betrokken in de regio

“Binnen de Rabobank zijn wij vorig jaar gestart met regioteams. Betrokken medewerkers die wonen en werken in één van de vier gemeenten die ons werkgebied heeft, zetten zich in hun voor omgeving. Vanuit mijn functie binnen de bank ben ik heel nauw betrokken bij het regioteam Hollands Kroon en persoonlijk ook bij de Floralia. De link was dan ook snel gelegd toen de bank in het sponsoroverleg aangaf niet alleen met geld te willen sponsoren, maar ook met de inzet van mensen en middelen. Ik draag daar graag aan bij en vind het leuk dat ik op zondag de Rabo aanmoedigingsprijs mag uitreiken.”

Floralia gaat de wereld rond

Van New York naar Bangkok, van de Eiffeltoren langs Kopenhagen en Dubai. De kleurrijke 'Nierupper Floor' staat dit jaar geheel in het teken van de mooiste Wereldsteden. “Daar speelt de organisatie ook voor kinderen goed op in. Zo is het Rabo Wereldpaspoort ontstaan; kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht. En voor de winnaars heeft de bank een leuk prijsje. Zo versterken we elkaar mooi.”

Komt u ook langs?

Floralia Nieuwe Niedorp opent haar poorten op zaterdag 17 september om 15:00 uur en op zondag 18 september om 10:00 uur. Op beide dagen eindigen de festiviteiten om 22:30 uur. Entree vanaf 12 jaar € 5,- (jonger dan 12 jaar gratis toegang). Meer informatie vindt u op www.floralia-nieuweniedorp.nl.