IMG 5298 640x480 BorderMaker

De kindercorsoschuur zit vol….

nou ja een paar fietsjes kunnen er altijd nog bij……. 30 wagentjes in onze schuur, we hebben zelfs al tekeningen ontvangen.

Jan is de kindercorsoschuur alweer aan het opruimen, Mart heeft al lijm besteld, Jordi danst iedere avond de pinguïndans, Tanja en Annemarieke hebben alles onder controle!!

nog een belangrijke datum voor jullie agenda:

Bloemen uitzoeken en bestellen op woensdag 7 september om 19.00 uur.

Dit is bij het volkstuinencomplex aan de Hartweg, daar kunnen de meeste soorten dahlia’s in levende lijve worden bewonderd. Bij de kindercorso werken we niet met alle soorten bloemen, de kleuren die wij gebruiken zijn; wit, geel, rood, oranje, heel donkerrood tot zwart, roze en paars. ( zie de bijlage) En de restanten welke overblijven na het uitdelen van de bloemen en dat is altijd een verrassing....

Wij ( Tanja en Annemarieke) zullen deze avond aanwezig zijn om samen met jullie de kleur en m2 in te vullen, waarna wij de bloemen zullen (laten) bestellen. Willen jullie een bouwtekening/foto meenemen voor ons hoe het eruit komt te zien, graag al voorzien van kleuren ( en als het even kan hoe groot het is) Maar.......weet je al welke kleuren je wilt gebruiken, hoe groot het wordt, hoeveel m2 ( benadering) je van welke kleur wilt hebben..... Mail dit naar ons ( incl.tekening/foto) en wij bestellen deze bloemen.

Je hoeft dan 7 september niet te komen!! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Dit geldt niet voor de kindercorso wagens die niet bij ons in de kindercorsoschuur konten en plakken. Deze bloemenbestelling komt bij de “grote” wagen. Heb jij al een tekening gemaild, dan hoef je dit natuurlijk niet nogmaals te doen Nog enkele "bouwtips" zorg ervoor de het deel waar bloemen op moeten komen goed in het papier zit d.m.v. behangplaksel ( Niedorper weekblad plakt heeeeerlijk) Doe dit, als het even kan, 7 dagen voor de corso, dan kan het goed drogen. wil je iets aftekenen op de kindercorsokar, ( bv. een hartje/ een rondje, een lijn voor een andere kleur, etc.etc.etc.) zorg dat dit al klaar is voor je in de kindercorsoschuur bent…..ook hier weer, hou het simpel en eenvoudig de kinderen moeten de bloemen er op plakken.

donderdagavond 22 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal....is het veilig. Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!!

Succes allemaal!!

Jan, Mart, Jordi, Tanja en Annemarieke