IMG 4352 BorderMaker

Er is al meerdere keren aandacht geschonken aan dit onderwerp op deze Nieuwspagina.

De plannen die er waren om vanuit buurdorp Nieuwe Niedorp, dit jaar ook een corsowagen mee te laten rijden in de optocht op 25 september a.s.. in Winkel, gaan helaas niet door. Men kan niet genoeg mensen bij elkaar krijgen, om een wagen op de weg te zetten en ook ontbreekt de tijd bij een groot aantal personen, om naast een werkstuk, ook nog een wagen te bouwen.

Jammer, want het had een leuk cadeau geweest ter ere van het 110-jarig bestaan van het Bloemencorso in Winkel. Wellicht komt het er nog eens van in één van de komende jaren. Want de dorpen verbroederen toch steeds meer met elkaar, denk daarbij aan de plannen over het samen gaan van de sportverenigingen in de toekomst.

De tijd zal het leren.

Een groot aantal corsogroepen heeft het onderwerp al opgegeven, een aantal groepen moet nog vergaderen over het onderwerp en kan dan aan de slag gaan.

Er is wel al één ding duidelijk, er komen weer hele mooie creaties op de weg en ook het aantal groepen is bijna hetzelfde als het voorgaande jaar, dat zijn dus zeer positieve geluiden.