IMG 5298 640x480 BorderMaker

Het is nog volop zomervakantie en we genieten heerlijk van de zon!!

Op dit moment hebben wij al 28 kindercorso wagentjes op onze lijst staan. We hebben dus nog maar een paar plaatsjes vrij in onze kindercorsoschuur!!

Maar……. …voor 25 augustus willen wij graag weten wat jullie gaan maken, dit i.v.m. het programmaboekje dus tsjop tsjop aan de gang ondanks dat het vakantie is:

Heb jij dit al doorgegeven, hoef je het niet nogmaals te doen!

Nog even wat belangrijke mededelingen:

-->Bouw klein, overzichtelijk, dan is het te overzien voor de kinderen, pas dan worden het KINDERcorsowagentjes, onze insteek is nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken. Groot, groter, grootst is niet de bedoeling. Op de corsovrijdag houden de Jan en Mart weer een technische keuring.

-->Graag luchtbandjes, dan zitten er op de Pijp ook nog bloemen op!! Daarbij trekt/stuurt en rijdt het een stuk prettiger voor de kinderen. Denk ook eens aan een oude rollator, daar kan je veel kanten mee op.

-->ook dit jaar Vol=Vol, wij kunnen max.30 wagentjes in onze kindercorsoschuur bergen

-->Wij willen ook dit jaar weer een (ingekleurde) "bouwtekening" van jullie hebben!, graag voorzien van maten.

Noteer alvast in jullie agenda, bloemen uitzoeken en bestellen op woensdag 7 september om 19.00 uur. Dit is bij het volkstuinencomplex aan de Hartweg, daar kunnen de meeste soorten dahlia’s in levende lijve worden bewonderd.

Bij de kindercorso werken we niet met alle soorten bloemen, de kleuren die wij gebruiken zijn; wit, geel, rood, oranje, heel donkerrood tot zwart, roze en paars.

En de restanten welke overblijven na het uitdelen van de bloemen en dat is altijd een verrassing....

Nu al vragen, mail even naar ons…Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mart, Jan, Jordi, Tanja en Annemarieke