IMG 5414 640x480-BorderMaker

De puntjes staan op de ‘i’, we hebben een mooi Floralia gehad en nu OP NAAR HET CORSO!!!

Aan de wagens zal het niet liggen… als de weergoden ons ook nog gunstig gezind zijn dan gaat het weer helemaal goed komen!

Nog geen vlag?

Wil je de Corsovlag hijsen en je hebt er geen? Dan kan de ‘oude vertrouwde’ vlag nog aangeschaft worden bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74, 0224-543050. De grote kost €50,= en de kleine €12,=. Zoals velen al gezien hebben hangen er nieuwe Corsovlaggen bij de rotondes bij Winkel. Deze zijn –beperkt- te koop (informatie bij Gerard Zwaan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij veel belangstelling zullen we de nieuwe vlaggen volgend jaar, naast die ‘oude vertrouwde’, ook te koop aanbieden.

Cor en Floor

Inmiddels is de Floralia achter de rug… een prachtig weekend met prachtige stukken! Het bestuur van de Bloemencorso heeft bijgedragen door een aantal shifts bij de kassaposten te bemensen. Aankomend weekend zal je de organisatie van de Floralia bij onze kassaposten tegenkomen… Weer een mooie samenwerking!

Verkeersmaatregelen

Stichting Bloemencorso Winkel wil via deze weg een ieder uit de gemeente, zowel bewoners als bedrijven, op de hoogte stellen dat er op zondag 28 september het Bloemencorso plaatsvindt, van 10 uur ‘s morgens tot ‘s avonds 22 uur. Tijdens dit evenement wordt de dorpskern van Winkel afgesloten, is er éénrichtingsverkeer tussen Trambaan en Limmerschouw (is Dorpsstraat) van 16.00 uur tot 22.00 uur. Op de Scheidersweg, Nieuwe Niedorperweg, Trambaan en Winkelerzand geldt een parkeerverbod van 10 uur tot 16.00 uur. De Limmerschouw wordt afgesloten vanaf zondagochtend 9.00 uur t/m zondagavond. Vanaf zaterdagavond s.v.p. geen auto’s parkeren langs het parcours en de markt.

Tribunes – gratis zitplaatsen!

Wegens succes hebben we ook dit jaar een tweede tribune geregeld. Deze komt te staan op het Veldwachterspad. Een relaxte manier om het Bloemencorso te aanschouwen!

Faciliteiten voor invaliden

Speciaal gereserveerde parkeerplaatsen zijn aanwezig op de Dorpsstraat 177 en de Corsolaan. Het invalidentoilet is te vinden op de Koomenstraat.

Bloemen lossen op 25 september

Op donderdag 25 september worden er bij de firma Spaansen vanaf 19.00 uur weer vrachtwagens vol dahlia’s verwacht, die gelost moeten worden. Vele handen maken licht werk, dus als je tijd hebt, kom alsjeblieft helpen.

Voorverkoop gemist?

Je kunt terecht bij de volgende adressen om na de voorverkoop nog programmaboekjes voor de gereduceerde prijs van € 4,= te kopen:

Peter Otjes, Dorpsstraat 48, Winkel

Jel Jimmink, Plantsoenstraat 9, Lutjewinkel (alleen zaterdagmorgen tussen 9:00 en 12:30 uur)

Corsospelden

De Corsospelden zijn ook dit jaar weer te koop bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74. Deze spelden zijn verkrijgbaar in twee lengtes, nl. 38 en 50 mm. (€12,00 per doos).

Agenda 2014

24 september Voorverkoop programmaboekjes

25 september Bloemen delen

26 september Rondgang jury en uitdelen boekjes aan groepen

28 september Corso!!

1 november Feestavond

Voor het laatste nieuws: Hou Facebook (‘like’ ons, ‘deel’ ons!!!), Twitter en de website www.Bloemencorsowinkel.nl in de gaten!