IMG 5238 640x480-BorderMaker

Tijdens het nazomeren op 16 en 17 augustus is het Bloemencorso ook weer vertegenwoordigd, zoals gewoonlijk bij de Kastenwinkel aan de Bosstraat 74, met de bekende items zoals vlaggen, kalenders etc.

Naast de bekende items zijn ook onze nieuwe gadgets verkrijgbaar. Mooie sleutelhangers, gave petten met de inmiddels vertrouwde Bloemencorso Dahlia.

Heb je vorig jaar het kinderboek ‘Feest in de straat’ gemist? Met nazomeren is het weer te koop. In het kinderboek zijn de illustraties gemaakt door kinderen uit Winkel en omgeving.

Kom gewoon gezellig langs, er is koffie / thee met heerlijke appeltaart! En je kunt meteen een kijkje nemen in de prachtige ‘Kastenwinkel’ van Marjo Lenstra! Maar er is meer…

Openstelling corso schuren tijdens nazomeren

Naast dit bekende plekje is er ook de mogelijkheid om eens achter de schermen in een corsoschuur mee te kijken. Leuk om te zien hoe het er in de voorbereiding aan toe gaat. Op zaterdag kan dat bij corsogroep ‘De Spreeuwtjes’, Dorpsstraat 32 en op zondag bij corsogroep ‘De Soepkippen’, Zandzegge 13, beiden in Winkel.

KINDERCORSO

Ja hoor, we zijn al een tijdje druk met de organisatie… terwijl bijna heel Nederland aan het vakantievieren is gaan wij alweer zoeken naar enthousiaste deelnemers aan het Kindercorso! Dus (aankomende) Corso-Kids, wij zijn erg benieuwd of jullie dit jaar (ook weer) meedoen met dit sprankelende en gezellige Kindercorso!! Willen jullie ons (z.s.m.) laten weten of jullie mee doen, dan kunnen wij een inventarisatie maken want er waren vorig jaar zoveel enthousiaste kinderen! En voor je het weet...

Meedoen is eenvoudig!

Het Kindercorso bestaat uit een optocht van door kinderen versierde (eenvoudige) karretjes. Je kunt hierbij denken aan skateboards, kinderwagens, skelters, fietsen, karren, kruiwagens, kleine corsowagentjes enzovoort. Het hoeft dus NIET te groot of moeilijk te zijn. Begin klein, kleed je leuk aan en Winkel heeft op 28 september een prachtig Kindercorso! Hoe werkt het dan precies? Voor dit onderdeel van het bloemencorso bouw je thuis je karretje en kun je komen plakken in de kindercorsoschuur. Jullie kunnen meedoen vanaf je 4de tot je 12de jaar. Wil je meedoen met het Kindercorso?? Meld je dan aan bij Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans 06-55980772, of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes. Of, als je gewoon meer wilt weten, neem dan even contact op met Tanja of Annemarieke!

Tot horens!!

Jan, Jordi, Mart, Tanja en Annemarieke