IMG 5318 640x480tekra278-BorderMaker

De jeugd heeft de toekomst, óók in Winkel ,daarom is het Kindercorso een vast onderdeel van het Bloemencorso in Winkel op de vierde zondag in september.

Meedoen is eenvoudig!

Het Kindercorso bestaat uit een optocht van door kinderen versierde (eenvoudige) karretjes. Je kunt hierbij denken aan skateboards, kinderwagens, skelters, fietsen, karren, kruiwagens, kleine corsowagentjes enzovoort. Het hoeft dus NIET te groot of moeilijk te zijn. Begin klein, kleed je leuk aan en Winkel heeft op 22 september een prachtig Kindercorso!

Hoe werkt het dan precies?

Voor dit onderdeel van het bloemencorso bouw je thuis je karretje en kun je komen plakken in de kindercorsoschuur (Loonbedrijf Weststrate/Wester op het industrieterrein). Jullie kunnen meedoen vanaf je 4de jaar tot je 12de jaar. Dus doe es gek, bedenk iets leuks.

Wil je meedoen met het Kindercorso??

Meld je dan aan bij Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans 06-55980772 Of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes Als je vermeld wilt worden in het programmaboekje, moet je je opgeven voor 26 augustus. Dan geef je op: de titel van je karretje en waar het over gaat. Heb je hulp nodig bij het bouwen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor tips....

Het Corsoweekend

Het Corsoweekend staat in het teken van dahlia’s plakken of prikken. In de kindercorsoschuur zijn vrijwilligers aanwezig, die jullie kunnen helpen. Zij hebben alle verstand van lijm, plakken en spelden. Op zondag is de optocht, en ook daar lopen mensen die je precies vertellen wat je moet doen. De deelnemers ontvangen allemaal een leuke attentie op de kindercorso feestmiddag in november.

Kindercorso VS Jeugdgroepen

Het Kindercorso is vooral bedoeld om nieuwe deelnemers op een laagdrempelige manier kennis te laten
maken met het bloemencorso. De samenhorigheid, de corsokoorts en alles wat er bij hoort. Het Kindercorso loopt één rondje voor de optocht uit. Wij hopen dat hier na verloop van tijd nieuwe groepen uit voortvloeien die willen deelnemen aan de ‘gewone optocht’. Mocht uw kind dus al een wagentje maken met vriendjes/vriendinnetjes, dan is het natuurlijk heel goed als dat groepje gewoon op die manier blijft meedoen. Deze ‘Jeugdgroepen’ vallen in de ‘gewone optocht’.

Hou het Niedorper Weekblad in de gaten!

Jullie worden op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes voor het Kindercorso via de Niedorper. Er staat ook veel informatie op onze website: http://www.bloemencorsowinkel.nl

Wil je nog meer info........... neem gewoon even contact met ons op.

Jordi, Mart, Jan, Tanja en Annemarieke