IMG 2471 640x480aaaa-BorderMaker

Op een zaterdag in 2013 werd corsogroep Corsomini's bezocht door onze "Razende Reporter".

Hij wist de geheime locatie van de bijeenkomst te vinden en kon meteen vragen of er zorgen waren voor het nieuwe seizoen? Met een volmondig "nee er zijn absoluut geen zorgen voor het nieuwe seizoen" werd duidelijk dat er dat jaar weer degelijk rekening gehouden moest worden met de algemeen kampioen van vele jaren op rij.

In 2012 moest de groep echter het stokje overgeven aan de "Jongens van de Trambaan". Op deze zaterdag werd meteen een begin gemaakt met het bij elkaar zoeken van de spullen, die nodig zijn voor de bouw van de wagen, zodat er meteen na de Winkeler kermis gestart kon worden met de wagen. De groep had een luxe-probleem omdat er gekozen kon worden uit meerdere onderwerpen.

Om langzaam in de stemming te komen van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia in Nieuwe Niedorp, zijn wij van start gegaan met een serie over beide evenementen en blikken terug met verhalen uit de afgelopen jaren, u zult dus heel veel leuke foto's voorbij zien komen.

De serie zal alleen op werkdagen worden geplaatst en de berichten over de Floralia en het Bloemencorso wisselen elkaar af.