IMG 0592aa BorderMaker

Dan besta je een aantal jaren geleden als corsogroep 12 1/2 jaar en dan heb je een probleem. Want je gaat geen rondje maken met een wagen als het maart is.

Ten eerste zijn er geen dahlia's en ten tweede zullen de bezoekers aantallen langs de weg ook niet in de honderden lopen. Daarom viert Corsogroep "De Jongens van de Trambaan" dit jaar gewoon een ander jubileum, namelijk het 15-jarig bestaan van de Corsogroep.

Ze komen weer met iets heel anders op de weg, dat trouwens een grote kanshebber voor de titel kan zijn. Voordat de wagen de weg op kan gaan, is er echter nog wel wat werk te doen.

Zo moet de schuur nog worden ingericht en een groot aantal vierkante meters van bloemen voorzien en dan hebben wij het niet over tien vierkante meter, maar vele malen meer. Er is meerdere zondagen gewerkt aan de wagen en de opkomst was elke keer groot en dat werkt lekker voor iedereen.

Het gaat dus echt een feestjaar worden en dat zal te merken zijn rondom de wagen, maar daar mogen wij natuurlijk nog niets over vertellen.