IMG 3669 BorderMaker

Op 2 juni is het weer dé zaterdag van de Kielemarkt in Nieuwe Niedorp.

Ook het bestuur van het Bloemencorso is dan weer paraat bij de stand met gadgets en MEER(!) van het Corso. Wegens succes verlengd… het heerlijke Corso-kaasje, wederom in samenwerking met ‘Klaver Kaas’ uit Winkel. Speciaal voor het Bloemencorso gemaakt! Hoe heerlijk is dit te combineren met de inmiddels vertrouwde en zéér gewilde Spaanse Corsowijnen: ‘Cuarto domingo de septiembre’!! Kom proeven en kom kopen voordat het uitverkocht is! Je kunt uiteraard ook een bestelling plaatsen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijzen:

Wijn per fles € 6,25

Wijn per 3 € 17,50 Corso-kaas € 12,95

Combi-pakket ( 3 x wijn & kaas) € 27,50

3abe871aa74b01d13011870a19f21240

Corso Clinic

• Je hebt al een paar jaar meegedaan met het Kindercorso? En je wilt doorgaan in de categorie jeugd?

• Je wilt een jeugdwagen bouwen met je vrienden en/of vriendinnen? En je weet niet goed hoe je dat kunt oppakken?

• Je doet misschien al een paar jaar mee en wilt meer weten over het ontwerpen en bouwen van een jeugdwagen? Dan heeft het bestuur van Bloemencorso Winkel dé oplossing voor jullie!

Ook dit jaar wordt wederom een Corso Clinic georganiseerd voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Wij nodigen jullie van harte uit om de eerste grondbeginselen eigen te maken. Je hoort nuttige tips en manieren om je Corsowagen op te bouwen. De datum is nog niet bekend maar wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, houd Facebook in de gaten!

Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Het bestuur van Bloemencorso Winkel