20170310 142939 resized BorderMaker

Westerbrug op vrijdag 2 juni vanaf 18.00 uur gereed

De komende weken wordt extra hard gewerkt aan de renovatie van de Westerbrug. De brug wordt afgebouwd, de leuningen geplaatst en we brengen de asfaltverharding aan. De Westerbrug is vanaf vrijdag 2 juni, 18.00 uur open voor het verkeer. Dat is 10 dagen eerder dan oorspronkelijk gepland om te voorkomen dat er op 3 juni aanstaande tijdens de Kieledag in Nieuwe Niedorp verkeersproblemen ontstaan.

In de week van 4 juni vinden nog enkele afrondende werkzaamheden plaats waar het verkeer geen hinder van ondervindt. Onder meer worden de taluds en de bermen hersteld en ingezaaid.

Afsluiting Scheidersbrug van 12 juni tot en met 3 oktober

Vanaf 12 juni start WaakSaam met de renovatie van de Scheidersbrug. Ook bij deze brug wordt het brugdek vernieuwd, wat gepaard gaat met verkeershinder. De Scheidersbrug is afgesloten voor het wegverkeer van 12 juni tot en met 3 oktober 2017. De omleidingsroute is via de naastgelegen Hartbrug.

Van 26 juni tot en met 30 juni werkt de provincie Noord-Holland aan de rotonde van de Hartweg - N241. Deze werkzaamheden worden niet door WaakSaam uitgevoerd.

Vaarwegstremmingen

Om de sloopwerkzaamheden en het inhijsen van het brugdek van de Scheidersbrug mogelijk te maken is het kanaal Omval Kolhorn gedurende bepaalde periodes gestremd.

- Stremming vaarweg tijdens slopen Scheidersbrug: dinsdag 4 juli tot en met donderdag 6 juli

- Stremming vaarweg tijdens het plaatsen van het brugdek Scheidersbrug: woensdag 19 juli van 06.00 tot 12.00 uur

De omleidingsroute voor wegverkeer en kaart met de omvaarroute vindt u de website van Waaksaam: www.waaksaam.com/nieuws