IMG 1982 BorderMaker

De deuren van de bakkerij waren nog maar net open, toen Mieke Berger, de winnares van Heel Niedorp bakt! 2017, al stond te popelen om haar winnende taart te laten proeven.

Mensen die vanmorgen een bezoekje brachten aan het Winkehart in Nieuwe Niedorp werden verwend met een lekker stukje taart.

Vanaf vandaag is namelijk het 'Niedorper Kroontje', een luxe gevulde cake met roomkaas, op smaak gebracht met sinaasappel en ahornsiroop en afgewerkt met een mix van noten te koop bij Bakkerij Koning in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

De eerste reacties waren heel positief; "dit is terecht de winnaar", "wat een heerlijke smaak", "dit is smullen", zomaar een paar kreten van het winkelende publiek.

Aan het 'Niedorper Kroontje' is ook een goed doel gekoppeld, een deel van de opbrengst van deze taart zal namelijk ten goede komen aan Kinderdorp Niedorp.

Als je nu ook geïnspireerd bent, kun je alvast de datum 7 april 2018 in je agenda zetten, dan zal namelijk de 3e editie van Heel Niedorp bakt! plaatsvinden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, kijk dan op de Facebookpagina