IMG 1808aaa BorderMaker

De eerste woorden bij binnenkomst waren "we zijn nog steeds enorm verliefd".

Arie en Trudy Spaansen komen beiden uit een groot gezin en leerden elkaar onderweg tijdens het werk kennen. Arie is de vierde van de broers Spaansen en Trudy de derde dame van de familie van Langen, de firma die bekend is geworden door de houtvezel en zaagselhandel.

Arie en Trudy waren beiden in die tijd achter het stuur van een grote vrachtwagen te vinden. Een dame achter het stuur trok in die tijd volop de aandacht, dus ook van Arie en nadat men kennis had gemaakt werd er al snel met elkaar afgesproken.

Na een tijdje uitgaan werd besloten te trouwen, want er kwam een huis vrij in de Koomenstraat in Winkel. In die tijd werd er samen gereden bij een aantal bedrijven in Noord-Holland.

IMG 20170505 WA0000

Na de Koomenstraat woonde het gezin in de Corsolaan en in de tussentijd werd er een dochter geboren en volgde er nog twee zoons.

Tegenwoordig woont het stel met veel plezier op het Winkelerzand, waar Arie lekker kan knutselen in zijn eigen loods aan zijn vrachtwagen restauratie-projecten en vangt Trudy regelmatig kinderen op uit gezinnen die een moeilijke tijd doormaken. Een mooie taak die op veel waardering kan rekenen.

Het paar is na 50 jaar huwelijk nog heel erg blij met elkaar en samen ondernemen ze dan ook nog van alles.

Arie en Trudy van harte met deze mijlpaal en nog vele jaren in goede gezondheid.