272 Groeten 640x480

Na het succes van de vorig jaar gehouden reünie van de lagere school is er besloten om jaarlijks een Lutjewinkeler ontmoetingsdag te organiseren.

Tijdens de reünie bleek dat veel mensen wat vaker in de gelegenheid zouden zijn om weer eens wat oud Lutters te ontmoeten. Deze dag zal dit jaar gehouden worden op 10 september van 14.00 tot 17.00 in het café en op de buitenplaats van " Café de Huyskamer" in Lutjewinkel. Voor wie is deze dag bedoeld. In principe voor iedereen die warme herinneringen aan Lutjewinkel heeft en die graag nog eens met anderen zou willen delen.

Bent u vorig jaar niet in de gelegenheid geweest om naar de reünie te komen dan kunt u dit nu ruimschoots inhalen. Tijdens deze middag wordt u ontvangen met koffie of thee en een klein gebakje. Hierna zijn de consumpties tot vijf uur vrij te gebruiken en wordt er langs gegaan met warme en koude hapjes. Kosten van dit alles: 15 Euro. Wilt u na vijf uur nog blijven dan kan dat natuurlijk maar dan wel op eigen kosten.

Wilt u eventueel om een uur of zes ook nog iets eten voor dat u weer naar huis gaat geef dat dan voor de reünie even door zodat daar met de inkoop rekening mee gehouden kan worden. De Huyskamer zal voor deze dag een paar speciale maaltijden verzorgen. U hoeft voor deze middag niet vooraf te betalen maar tijdens de toegang op 10 september.

Hoe kunt u zich opgeven? Net als vorig jaar kunt u gebruik blijven maken van de speciale Facebookpagina.

Het enige wat wij van u willen weten is naam en huidige woonplaats.

Wij hebben er al zin in! U ook?

Foto: Archief P. de Graaf