IMG 8843 BorderMaker

Oude Niedorp sluit zich aan bij de ’open maaltijd’ die drie jaar terug in het leven is geroepen door dominee Fokko Omta namens de gezamenlijke kerken en dorpen van de oude gemeente Niedorp.

De Stichting Ruïnekerk heeft het op zich genomen om in de Mafkikker een smakelijke maaltijd, bereidt door vrijwilligers, op tafel te zetten. De maaltijd is opgezet om mensen die elkaar niet kennen met elkaar in contact te brengen, maar het is natuurlijk ook gezellig om met bekenden aan tafel te zitten. De maaltijd is gratis, de Stichting Ruïnekerk hoopt op een vrijwillige bijdrage voor Stichting Schoolproject Ethiopië.

Er wordt geen uitgebreid diner geserveerd, het is uitsluitend soep met brood. Er zijn verschillende soorten (maaltijd)soep; er is bijvoorbeeld iemand die Trienekes soep gaat maken. Ben je benieuwd hoe dat smaakt kom dan proeven! Het kost je maar een uurtje dus je bent niet meer tijd kwijt dan thuis eten. Ook gezinnen met kinderen zijn van harte welkom!

Binnenlopen kunt u op donderdag 30 maart vanaf 17.45 uur, we scheppen op om 18.00 uur.

Graag even aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of http://members.ziggo.nl/ruinekerk.oudeniedorp/.

Locatie: dorpshuis “de Mafkikker”, Dorpstraat 38-a ,1734 JH Oude Niedorp