15109369 1459672204060341 291052709278018200 n

Op zaterdag 8 april kan iedereen zich laten onderdompelen in veelzijdig Westfriesland en kennismaken met de vele activiteiten van het Westfries Genootschap.

Vanaf 11 tot 17 uur is deze dag vol met activiteiten voor het hele gezin, jong en oud, gratis toegankelijk!

Alle activiteiten zijn gratis!

Wat dacht u van een leuke historische fotoshoot met uw kinderen in Westfries kostuum? Of één van de workshops volgen, zoals over het maken van een stamboom? U kunt diverse korte films bekijken in een kleine bioscoopzaal, onder andere over de werkzaamheden aan de Westfrisiaweg en de restauratie van de Waarlandse molen. Ook kunt u meedoen aan een dialectenquiz, het Westfrieslandspel spelen, museumstukken bekijken, lezingen volgen, optredens bezoeken en nog veel meer.

Daarnaast zijn er diverse informatiestands over de meest uiteenlopende Westfriese onderwerpen. Dankzij de hulp van heel veel vrijwilligers kan het Westfries Genootschap u als bezoeker deze prachtige dag geheel kosteloos aanbieden. U krijgt na uw bezoek een goed beeld van wat het Westfries Genootschap allemaal doet om Westfriesland op de kaart te zetten en de cultuurhistorie van ons gebied te bewaren en door te geven.

Het zou natuurlijk mooi zijn als alle bezoekers na afloop van deze dag zich zo verbonden voelen met Westfriesland dat zij ons werk willen steunen door lid te worden van het Westfries Genootschap! Maak gebruik van onze speciale aanbieding ter gelegenheid van deze dag:

Het lidmaatschap 2017 voor slechtst € 15,50 (normaal € 31,=).

Bezoekers kunnen zich op de Westfrieslanddag aanmelden als lid voor dit speciale actietarief. Wacht hier niet te lang mee, want dit aanbod geldt alleen deze maand april!

Het bestuur en alle vrijwilligers wensen u een ‘skoftig’ mooie dag!

Graag tot ziens op zaterdag 8 april in Van der Valk Hoorn.