IMG 9158aa BorderMaker

Ook in onze regio werden de handen weer flink uit de mouwen gestoken tijdens NL Doet.

In Zijdewind bij Zorgboerderij "De Stapel" werden er nieuwe loop- en rijpaden gemaakt. Deze klus kon niet worden gedaan zonder de medewerking van Nico Groen uit 't Veld, die enkele machines belangeloos beschikbaar stelde.

IMG 9163aa BorderMaker

In 't Veld ging een grote groep vrijwillig(st)ers op pad, om het dorp Zwerfvuil vrij te maken. Deze klus leverde de nodige volle vuilniszakken op.

 IMG 9166aa BorderMaker

IMG 9170aa BorderMaker

Bij de Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp werd er zowel binnen in het pand als daarbuiten hard geklust tijdens de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. Alles werd lekker gesopt en aan het einde van de dag had iedereen dan ook een voldaan gevoel.

IMG 9180 BorderMaker

IMG 9178 BorderMaker

Bij de IJsbaan in Kolhorn werd er ook weer hard gewerkt, de vrijwillig(st)ers van "Kolhorn Vooruit" kunnnen slecht stil zitten, als er even een moment is dat men niet kan organiseren, dan pakt men klussen aan in of rondom het mooie clubgebouw. Het komende seizoen staan er weer een aantal activiteiten op het programma, denk daarbij o.a. aan het Kinderdorp. de Obstacle Run en Halloween. Via deze Nieuwspagina houden wij iedereen op de hoogte over de evenementen van "Kolhorn Vooruit".

IMG 9184 BorderMaker

IMG 9181aa BorderMaker

Verderop in Kolhorn bij de Horn was ook een grote groep mensen aan de slag om het terrein rondom de kerk netjes te maken.

IMG 9190aa BorderMaker

IMG 9187 BorderMaker

Elk jaar melden nieuwe projecten zich aan voor NL Doet en dit zorgt naast een gezellige klusdag ook voor een stukje saamhorigheid met elkaar.