IMG 8379aa BorderMaker

Hilarische voorstelling AMATEURS! in maart te zien.

De première nadert, maar niets is nog in orde: de spelers kennen hun tekst niet, er is geen decor, de kostuums zijn niet af. Wie zit er toch steeds aan het licht en geluid en wie heeft er nu eigenlijk de leiding? Toneelvereniging Molière uit Oude Niedorp speelt na het succesvolle ‘Nu Even Wel, Nu Even Niet’ van Maria Goos in maart het moderne stuk ‘AMATEURS!’ uit 2010 van acteur en toneelschrijver Wannie de Wijn. Hiermee geven ze een hilarische kijk in de wereld van het amateurtoneel. Een flinke dosis zelfspot wordt daarbij vanzelfsprekend niet geschuwd.

Het publiek is getuige van een belangrijke repetitie van een amateurtoneelgroep. Om het niveau op te krikken is deze keer een professionele regisseur aangetrokken en is de grote zaal van de schouwburg gehuurd. Na jaren van lollige kluchten en musicals willen de spelers een keer serieus muziektheater brengen. De zenuwen raken gespannen, emoties zoeken een uitweg en de gemoederen raken verhit. Volop ingrediënten voor een kostelijke avond waarin scherpe humor, haat en nijd, liefde en verdriet elkaar in hoog tempo afwisselen. En dan is het einde ook nog heel anders dan verwacht!

AMATEURS! wordt gespeeld door Kees de Winter, Karin Beukers, Rosa Bakker, Jeanet Bethlem, Peter Boersma, Niek van Langen, Lia Steur, Cees Wijnands en Adri Wijnker. Patrick Kool is verantwoordelijk voor de regie.

Reserveren

Molière speelt AMATEURS op 10 of 11 maart in dorpshuis De Mafkikker, Dorpsstraat 38A te Oude Niedorp. De zaal is open vanaf 19.15 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur. Na de voorstellingen is er live muziek van dj Y-Droit (10 maart) en Bad Habit (11 maart).

Kaarten à 7,50 euro (inclusief koffie, thee) zijn ri te koop bij Kapsalon De Hoofdzaak, Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp (0226-421975). U kunt ook telefonisch of per e-mail bestellen bij Arjo Balder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51268430. Dan liggen de kaarten op de speelavonden voor klaar bij de kassa. Eventueel resterende kaarten zijn tijdens de speelavonden aan de zaal verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/moliereniedorp