buurtzorg

Ik ben aan het inventariseren voor de oprichting van een Buurtzorg team in Winkel en omliggende dorpen.

De aanleiding voor dit initiatief is een praatje van Buurtzorg Zijpe voor de Vrouwen van Nu Niedorp-Noord op maandag 20 februari 2017.

Buurtzorg is een platte organisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk) verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hier om verpleging en persoonlijke verzorging. Buurtzorg zoekt naar oplossingen, werkt met de beste professionals, werkt met kleine autonome teams, houdt de organisatiekosten laag, werkt efficiënt maakt zichtbaar wat ze levert, werkt intensief samen met huisartsen en kent de netwerken in de buurt.

Voor de opstart van een Buurtzorg team zijn 3 (wijk) verpleegkundigen nodig waarvan 1 met opleiding niveau 5 en de andere 2 eventueel niveau 4 of 5 en/of niveau 3 opleiding (wijk) ziekenverzorgende.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn of die achter de visie Buurtzorg Nederland staan wil ik een avond of middag organiseren om dit met elkaar te bespreken.

Voor informatie of aanmelden kunt u bellen of mailen met: Ellen Beers-Geertzema 0224-542247 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.