IMG 3530

Wij zijn een kledingwinkel met nette 2e hands kleding voor mensen die minimaal te besteden hebben.

Als u zonder werk zit, gebruik maakt van bv de Voedselbank, in de Schuldhulpsanering of bijstand zit, budgetbeheer of een uitkering heeft, asielzoeker bent of uitsluitend AOW heeft ( geen pensioen) dan bent u van harte welkom om bij ons uw kleding of aanverwante artikelen te kopen. Alle kleding kost € 1,00

Arker Boetje is een onderdeel van St. Diaconie de Ark, Brugstraat 35, te Middenmeer.

Onze Stichting zet zich in voor mensen die minimaal te besteden hebben en op welke manier dan ook ondersteuning kunnen gebruiken.

Vanaf 29 Augustus hebben we weer normale openingstijden en zal de verkoop alleen weer voor mensen zijn die in ons bestand staan! Vanaf deze week zullen we beginnen om de herfst / winter kleding weer in de winkel te doen.

Kledingbeurzen Schagen

Adres : Kapel Hoep 6. Ook in Schagen hebben we met regelmaat kledingbeurzen ! Alle kleding ook voor € 1,00 De koffie en thee staat ook hier klaar! Info : Jan en Liesbeth Dros Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerstvolgende beurs : Vrijdagavond 16 september van 19:00 tot 20:30 uur Zaterdag 17 september van 10:00 tot 13:00 uur.

www.meedoennoordkop.nl

Bent u aangesloten bij Meedoen Noordkop.nl ?? De website van de Gemeente Hollands Kroon voor gezinnen die ondersteuning kunnen gebruiken. Op deze manier kunnen zijn lid worden van een sportvereniging, zwemles of andere zaken. Ook het Arker Boetje is hierbij aangesloten. U kunt via de website waardebonnen bestellen en het tegoed gebruiken bij ons in de winkel om kleding of aanverwante artikelen uit te zoeken voor uw kinderen.

Plastic tassen

Ook de vraag of u voortaan zelf een tas mee wilt nemen voor de kleding die u bij ons koopt. Wij hebben weinig of geen plastic tassen meer en mogen ze ook niet meer aanschaffen! Zoals dat voor alle winkels geldt , geldt dat ook voor ons Arker Boetje. Als u nog veel plastic tassen heeft liggen en u wilt ervan af ? Wij zijn er blij mee!

Gratis

Neem ook gelijk een kijkje bij de boeken, cd’s, dvd’s en tijdschriften! Gratis mee te nemen ! Aanverwante artikelen Er komen veel aanverwante artikelen binnen bij ons die u voor een kleine prijs mee kan nemen. Als u iets nodig heeft, nood heeft, zet het even op de mail, dan laten we u weten of we het op voorraad hebben staan. We kunnen niet alles kwijt in de winkel !

Spreekuren in het Arker Boetje miv maandag 29 Augustus 2016.

Nieuw !! Maandagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur inloopspreekuur van een budgetcoach Petra Greuter. Het 1ste gesprek is gratis, Petra kijkt samen met u of zij u verder kan helpen en welke kosten daaraan verbonden zijn. Ook is er op maandagmorgen inloopspreekuur van Vluchtelingenwerk kop van Noord Holland SALAM4U Spreekuur.

Zij geven ondersteuning bij immigratie in Nederland, huisvestingsproblemen, schuldhulpverlening, uitkeringen en andere instanties. Het kan ook gaan om vertaling bij bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek. Deze vertaling is in verschillende dialecten mogelijk. Daarnaast doen ze ook opbouwwerk in geval van problemen binnen een huwelijk en/of gezin. De hulpverlening vanuit Salam4u wordt verzorgd door Shawkat Hanna. Hij heeft 22 jaar ervaring als maatschappelijk werker en heeft 4 jaar gewerkt als zendeling in diverse Afrikaanse landen. Via Salam4u helpt hij andere Arabische mensen graag verder hun weg te vinden in Nederland. Wilt u meer informatie? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op internet www.salam4u.nl Elke woensdagmiddag zal Dhr. Hanna aanwezig zijn in het Arker Boetje van 14.00 uur tot 15.30 uur. Door veranderingen bij de Gemeente Hollands Kroon ( Incluzio ) zal er tijdelijk geen spreekuur zijn van het Wijkteam. Natuurlijk kunnen wij altijd voor u een afspraak regelen ! Neem daarvoor even kontakt op met Anja.

SPEELGOEDBEURZEN

Er staat weer een “Speelgoedbeurs” gepland! Dit jaar nog zelfs 2 ! Wegens enorm succes in Middenmeer is er besloten om ook in Schagen een speelgoedbeurs te organiseren ! U kunt kiezen waar u heen wilt. Dit kunt u aangeven op het formulier wat u t.z.t. zult ontvangen. U moet dan wel bij ons ingeschreven staan. Schagen Vrijdag 30 September Middenmeer Zaterdag 8 Oktober.

OPENINGSTIJDEN Arker Boetje

Hierbij vermelden wij nog even onze openingstijden:

Maandagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur

Woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur

Vrijdagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur

Vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

(Tijdens de openingstijden kunt u ook kleding of aanverwante artikelen inleveren.)

Foto: Ingezonden