IMG 0802aaa BorderMaker

Op deze zeer warme dag vieren Roel v.d Kooi en Ita v.d. Kooi- v.d. Bel het feit dat ze elkaar precies vijftig jaar geleden het ja-woord gaven.

Tijdens een bal in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp sloeg de vonk over en na anderhalf jaar vond het huwelijk al plaats. Het echtpaar is gestart in een woning aan de rand van Winkel, maar aangezien de man des huizes uit Nieuwe Niedorp kwam, vond hij het prettig, toen daar een huis vrij kwam en ze konden terugkeren naar het dorp. Het echtpaar is in Nieuwe Niedorp blijven wonen, maar wel in verschillende huizen. In het huidige huis wonen ze al weer ruim twintig jaar naar alle tevredenheid. Dit echtpaar is het bewijs, dat een relatie tussen een Dot en een Spreeuw heel lang stand kan houden. Nog voor de feestdag was aangebroken, hadden de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen al versieringen aangebracht in de tuin en bij het huis. De feestelijke stemming duurt nog tot en met zaterdag als er in de versierde tuin het echte feestje gaat plaatsvinden.

Het echtpaar was verrast door de komst van onze eigen "Razende Reporter", maar stelde het wel zeer op prijs, om even in de belangstelling te worden gezet.

Wij wensen het gouden paar nog vele jaren samen en in goede gezondheid.