Stichting Handflight Nederland Custom

Heeft u een lichamelijke beperking aan de onderste ledenmaten en heeft u altijd wel eens een rondje willen vliegen?

Op donderdag 15 september 2016 is het mogelijk! Op Vliegveld Middenmeer, Flevoweg 1, 1775 SB Middenmeer, kunt u van 9.00 tot 18.00 uur kennismaken met Handflight sport, Handflight vliegers en (indien mogelijk) meevliegen. Chris van der Zee (Handflight piloot) en overige MLA vliegers, Stichting Handflight Nederland en Sportservice Noord-Holland, organiseren deze dag.

Voor de tweede keer in Nederland wordt er speciaal een ‘Handflight-dag’ georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking aan de onderste ledenmaten. Voor de deelnemers die willen vliegen zijn de kosten 20,- per vlucht. Uiteraard staat de vlieghangaar open om de vliegtuigen te bekijken en zullen er veel vliegers aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u graag deelnemen aan de handflightdag in Middenmeer dan kunt u zich vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt vooraf een bevestiging met een tijdstip waarop u kunt vliegen (onder voorbehoud).

Voor meer informatie kunt u naar de website: http://www.handflight.nl of bel naar 06-46135279.

Foto: Stichting Handflight Nederland