027 640x480 BorderMaker

‘Je was, je bent of je wordt mantelzorger.’ Eenmaal mantelzorger wordt er van je verwacht dat je blijft werken en zorgen.

Dat vind je zelf ook belangrijk. Voor de werkgever is het belangrijk te weten wat er speelt bij de mantelzorger en welke mogelijkheden er zijn om de mantelzorger tegemoet te komen.

Hoe de ideale werkzorgsituatie eruitziet, is voor iedereen anders. Belangrijk is wel dat er een juiste balans is tussen zorg en werk. Daarover gaat de informatiebijeenkomst die het Mantelzorgcentrum organiseert voor mantelzorgers, werkgevers en instellingen in Den Helder, Schagen en Hollands Kroon over. Aan de orde komen de volgende zaken: waarom werk zo belangrijk is voor de mantelzorger, communicatie tussen werkgever en werknemer en tussen werknemer en de werkvloer, wat het Mantelzorgcentrum kan betekenen voor zowel werknemer als voor werkgever en wat goede ondersteuning de werkgever oplevert.

Mantelzorgers en werkgevers uit de regio zijn van harte welkom deze informatiebijeenkomst bij te wonen op dinsdag 24 mei in de ontmoetingsruimte van de Helderse Vallei. Het begint om 17.00 uur met een inloop met koffie, brood en heerlijke soep. Daarna gaat het programma van start. De avond duurt tot circa 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar opgave is wel verplicht en kan tot 24 mei.

Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of vraag naar onze nieuwsbrief. Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.