IMG 8597bb BorderMaker

Vorig jaar organiseerde Milton voor de eerste keer een voetbaltoernooi voor de Sint Antoniusschool in Park de Meet, dat te vinden is tussen Winkel en Nieuwe Niedorp.

Milton woont alweer een tijdje naar volle tevredenheid in Winkel en wil graag wat betekenen voor de gemeenschap.

IMG 8547bb BorderMaker

Hij is oprichter en initiatiefnemer van het project Give & Gain, dat is gestart door stadsdeel Oost-Watergraafsmeer (Amsterdam) in 2003 en richt zich op jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben.

IMG 8556bb BorderMaker

Na het succes van vorig jaar volgde er dit jaar een vervolg, waarbij ook leerllingen van De Mient aansloten.

Maar liefst 138 leerlingen uit de groepen 5,6,7 en 8 gingen de strijd met elkaar aan, waarbij de teams bestonden uit leerlingen van beide scholen.

IMG 8568bb BorderMaker

Milton riep vorig jaar nog de hulp in van zijn vrienden van de Stichting InSpiereer, maar dit jaar had deze stichting zelf de organisatie in handen genomen.

IMG 8585bb BorderMaker

Er waren heel veel prijzen te verdelen, zo ontvingen de winnende teams een grote beker plus een gouden medaille, de nummers twee kregen een zilveren medaille en alle overige deelnemers een bronzen medaille.

IMG 8610bb BorderMaker

Er waren bekers voor Fair Play in elke categorie en ook voor de beste speler / speelster uit elke categorie stond er een prachtige zilveren schoen klaar.

Het ging uiteindelijk allemaal om de Boomgaardcup, dat is de naam van het gebouw, waar beide scholen te vinden zijn.