IMG 2799-BorderMaker

Talenten gezocht!

Dit jaar gaan wij de uitdaging aan om in Nieuwe Niedorp een Huttendorp te organiseren. We gaan dit doen van donderdag 10 juli tot en met zaterdag 12 juli. Omdat wij het een onvergetelijke ervaring willen laten zijn voor alle kinderen kunnen wij dit niet alleen.

Wij zijn dus op zoek naar heel veel enthousiastelingen die ons kunnen helpen op allerlei vlakken. Dus lijkt het je leuk om te helpen met PR werkzaamheden, limonade schenken, fotograaf, begeleiden van een groepje kinderen, opbouwen, opruimen, inkopen doen, hout verzamelen, het organiseren van activiteiten om het timmeren heen, etc. etc..

Neem dan even contact op met een van ons. Uiteraard kan je een mail sturen, zet er even in waar je goed in bent en wat je evt. zou willen doen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Maar je kan ook altijd een van ons aanspreken om je aan te bieden of voor meer informatie. Wij gaan ons best doen om er onwijs gezellige dagen van maken. Help je ons? Geef even een berichtje voor 12 april.

Groetjes Sacha Koorn, Daphne van der Molen, Esther Smit, Ilona Smak, Ingrid Strijbis, Caroline Witsmeer en Sonja Otter.