knafoto2 BorderMaker

Toneelvereniging KNA’27 geeft gratis Workshop Acteren.

Nieuw seizoen

Een nieuw jaar en een nieuw seizoen begint voor KNA. Omdat een stuk nog leuker wordt met meerdere spelers (en zeker met kluchten) geven wij een workshop acteren. Iedereen kan meedoen, het enige wat je nodig heb is een dosis enthousiasme. Vorig jaar hadden we 2 debutanten: Cor Sprangers en Antoinet Homburg. Zij hebben onze vereniging ervaren als een gezellige groep die samen er veel plezier aan beleven om een mooi stuk neer te zetten. Ook dit seizoen doen zij dus graag weer mee, samen met Hans Schuit, Simone Schuit, Kim de Leeuw en niet te vergeten onze regieassistente Rieneke Peet. Als nieuwe spelers mogen we al verwelkomen Marian Sprangers.

Afscheid

Binnen ons decorteam hebben we afscheid moeten nemen van André Bezuijen. Hij gaat meer zijn aandacht leggen op andere activiteiten en wensen hem daarbij heel veel succes. Wij willen hem bedanken voor de vele jaren dat hij heeft meegespeeld en voor zijn inzet en creativiteit met het decor bouwen die altijd stond als een huis! Bedankt André!

Gezocht handige man(nen) en/of vrouw(en)!

Dit betekent dat ons decorteam nu uit één man bestaat, namelijk Bart van der Klugt. Mocht je nou denken, dat lijkt mij nou wat! Kom gezellig eens langs op de woensdagavond in het cultuurhuis “de Kolk” of mail ons voor meer informatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw regisseuse

Dit jaar valt de regie onder Tilly Leguit. Tilly is al 25 jaar lid van de vereniging en heeft menig stuk meegespeeld. Negen jaar lang heeft ze met veel plezier de eindmusical van groep 8 van de basisschool de Zwerm/de Mient geregisseerd. En bij KNA wilde ze een nieuwe uitdaging aangaan door te gaan regisseren. Vorig jaar is zij als voorproefje begonnen met de workshops te geven bij KNA en dat is de spelers goed bevallen, iedereen ging razend enthousiast naar huis.

Gratis Acteerworkshop

Op woensdagavond 23 januari aanvang 19:45 in het cultuurhuis “De Kolk” te Lutjewinkel. We beginnen eerst met een bakkie koffie en stellen wij ons aan elkaar voor daarna beginnen we met een warming up spel. Op deze avond gaan we samen spelen en improviseren. De avond duurt tot +/-22.00 uur.

Iedereen is welkom vanaf 18 jaar. Lijkt het je leuk om te acteren, schroom niet en kom!

Wij zijn een gezellige groep jonge mensen met een leeftijd van 25 t/m 45 jaar die samen iets moois op het podium willen neerzetten.

Wil je meer info mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ingezonden