IMG 9429aa BorderMaker

Behulpzaam, meelevend, sociaal en gastvrij, het zijn zomaar een paar woorden die van toepassing zijn op de Sarah van vandaag.

Angelique bereikte vandaag de 50-jarige leeftijd en dat werd rond middernacht al uitbundig gevierd, meer dan dertig mensen zongen voor haar en kwamen gezellig even langs om deze bijzondere leeftijd te vieren.

Angelique is al bijna haar hele werkzame leven het gezicht van de zaak van Groente- en Fruitspecialist John Bes in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

Naast het werk zet Angelique zich ook nog op vele fronten in via het vrijwilligerswerk, denk daarbij bijvoorbeeld aan de voetbalvereniging Winkel en het Bloemencorso in Winkel. Maar er wordt onzichtbaar ook nog heel veel werk verzet door deze Sarah.

Het is gewoon een absolute topper, want menig persoon heeft er ook al mogen logeren en dat valt dan weer onder gastvrijheid.

IMG 9425aa BorderMaker

Angelique is ook wel in voor een feestje, ze sluit wel meestal af, dus dat je het even weet, als je haar gaat uitnodigen voor een party. Ze geniet volop van het leven en onderneemt met John dan ook leuke dingen, ik noem dan bijvoorbeeld het Dicky Woodstock-festival, waar ze al bijna een inwoonster is van Steenwijkerwold, want daar kennen ook al heel veel mensen deze enthousiaste en gezellige dame.

De tuin stond helemaal vol met poppen en spandoeken, dat is een teken dat deze Sarah heel geliefd is in onze omgeving.

Angelique van harte met deze bijzondere leeftijd en nog vele jaren in goede gezondheid.