20180711 054016 BorderMaker

Het was vroeg dag, want de abonnees van PeWi's Nieuwsblad kregen vandaag nummer 29 in de bus.

De wekker ging reeds om 4.00 uur en de eerste abonnee had het blad om 4.30 uur op de mat. Na 110 kilometer rijden door de voormalige gemeente Niedorp en vele uren bezorgen, kwam er tegen het einde van de middag een einde aan de eerste bezorgdag.

Later deze week krijgen de abonnees in het verre buitengebied het blad in de bus en vervolgens zullen de nummers voor de losse verkoop worden verspreid

Vroeg opstaan is trouwens helemaal geen straf, daar zijn de bijgaande foto's het bewijs van, wat is er nu mooier om 's morgens de zon op te zien komen in alle rust.

20180711 050222 BorderMaker

Het nieuwe nummer is over enkele dagen te verkrijgen bij de losse verkooppunten.

Tegen betaling van € 1,= krijg je een exemplaar in je bezit bij één van de onderstaande adressen.

Pimpernel bloemen & meer - Nieuwe Niedorp

Peter en Mieke Otjes Levensmiddelen - Winkel

Tabakshop Niedorp - Nieuwe Niedorp

OP is OP!!!

 

Wil je de volgende maand niet zo lang wachten op een exemplaar, neem dan vandaag nog een abonnement op PeWi's Nieuwsblad.

Abonnement

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.