IMG 20180705 WA0007 BorderMaker

We hebben weer heel wat informatie ontvangen van de teams die deelnemen aan de Carbagerun.

We zetten het allemaal even op een rijtje:

36755032 1740168156052542 560421871246376960 n

Het verslag van Co, Richard en Harrie.

Vandaag een geweldige dag gehad, super mooie uitzichten. We zijn in 3 landen geweest. Hongarije, Slovenië en Kroatië. Er is een kleine 400 kilometer gereden. We gooien elke dag waterballonnen naar mede runners, vandaag was het de mooiste dag met de beste voltreffers. Sommige zijn er niet zo blij mee, beetje flauw.

Vandaag luidde de opdrachten:

Een positieve zwangerschapstest

Laat je auto wassen door een vrouw in bikini 18+

Neem een vrouw met een zo groot mogelijke borstomvang mee

Bij ons zijn de opdrachten niet gelukt door de geweldige route en de prachtige waterbalonnen strijd.

Dit was tevens de laatste dag om punten te halen kwamen we achteraf achter...

Het team van Nico en Chiel heeft vandaag 2 opdrachten goed uitgevoerd, namelijk het auto wassen en de zwangerschapstest. Vooral voor de laatste opdracht hebben we erg veel respect voor de jongens. Ze hebben met 1 punt verschil van ons gewonnen.

Proficiat!!!

IMG 20180705 WA0011 BorderMaker

Het verslag van Chiel en Nico

We hebben vandaag de B-route gereden. Begonnen bij Hongarije en als volgt door Slovenië en nu geëindigd in Kroatië. Het was een onwijze dag vandaag, in totaal 325 kilometer gereden.

In het begin in Hongarije was onze tank al zo goed als leeg op een paar druppels na. De route in het begin bestond uit heel veel kleine dorpjes, maar geen tankstation te bekennen. We hebben bij een boer wat benzine weten te scoren om onze rit af te maken.

We waren op het idee gekomen om toch wel wat aan de opdrachten te doen. Tja we willen toch winnen van de team: "'t mag geen naam hebben". We hebben 2 van de 3 opdrachten in 1 dag voltooid waarvan de 3e net niet gelukt was.

De opdrachten die geslaagd waren: Neem een positieve zwangerschaps test mee en laat je auto wassen door een vrouw (geen runner) in bikini. De laatste opdracht was neem een vrouw met grote borsten mee over de finish, helaas was dit net niet gelukt.

Door deze prestatie hebben wij 13 punten en dat betekent dat we 1 punt meer hebben dan de andere groep, terwijl zei de hele run opdrachten hebben uitgevoerd!

Team "'t mag geen naam hebben" was er stil van. Tijdens de rit hebben we nog een aantal keer gezwommen met een aantal mederunners, die niet ver van onze woon bestemming af wonen. Weer een mooie dag en wij zijn er van overtuigd om volgend jaar wel direct aan de opdrachten te beginnen.

IMG 20180705 WA0008bbbbb BorderMaker

Het verslag van Bas, Lex, Jesse en Vincent.

Vanmorgen om half 9 vertrokken. Een route van 325 km door de bergen. Geen snelweg gezien vandaag. Super mooie omgeving van Hongarije door Slovenië naa rKroatië. Om half zes kwamen we over de finish, nadat we uit eten zijn geweest in het centrum van Zagreb, werd het tijd om nog een tijdje door te brengen op de camping.

O, ja voordat wij het vergeten, stagiair Harrie mocht vandaag navigeren, al snel bleek dat er nog heel wat bij te scholen valt, dus volgend jaar een nieuwe kans.

Morgen volgen de verslagen van de laatste dag.